Pop

Sponzori

subota, 1. prosinca 2018.

Izjava poznatog srpskog glumca o “Zvezdama Granda” digla javnost na noge, a mnogi se slažu s njim …



Postoje razne muzičke emisije koje su veoma popularne. Mnoge poznate ličnosti učestvuju kao žiri u njima.


Tako imamo prilike gledati muzičke emisije poput ” Zvezde Granda”, te ” Ja imam talenat”. Pored njih, imamo i ostale emisije koje se emituju, ali su ove nekako najaktuelnije. Da li gledate neke od njih Nekada se oglase i druge poznate ličnosti povodom tih emisija.

Sada je svoj komentar dao srpski glumac Milan Lane Gutović. Pitali su ga šta misli o tim popularnim muzičkim takmičenjima. On je rekao kako su takmičari koji se tamo pojavljuju skoro svi talentovaniji od žirija i da bolje pjevaju, te da izgledaju svježije.

To je ono što je on uočio. Šta mislite kako su reagovali poznati koji su članovi žirija u nekim takmičenjima? Vjerujemo da im nije bilo pravo da čuju takvo mišljenje o sebi. Ipak, nije pogriješio. Mnoge osobe koje se pojave u takmičenjima imaju vanserijski talenat, samo što se iz nekih razloga nisu proslavili kao što su o uspjeli neki članovi žirija.

Pošto su sada rijalitiji popularni, pitali su ga šta misli o njima. Rekao je kako na tim programima pogled zadrži par sekundi i prebaci. S obzirom da se tamo uglavnom ljuljaju kao uz neku muziku. Da li se slažete s njegovim mišljenjem? Žalosno je što pored svih interesantnih, edukativnih programa mi gledamo rijalitije u kojima su učesnici prostitutke, narkomani i sličan ološ.


Nema komentara:

Objavi komentar